Mantelzorg

​Maak gebruik van een chalet of luxe caravan als mantelzorgwoning

Is thuis wonen voor je (schoon-)ouders of een ziek familielid geen optie meer? Soms is een rusthuis nog niet aan de orde en volstaat het om kleiner en compacter te gaan wonen.

En natuurlijk liefst in de buurt van de familie. Je ouders bij je laten intrekken is ook vaak geen optie. Je woning is er niet op voorzien en/of het zorgt voor praktische problemen. Daarom kan een grote mooie stacaravan soms de beste oplossing zijn. Het is betaalbaar, compact en flexibel. Je ouders wonen vlakbij je zodat je de nodige zorg kunt verstrekken en mee instaat voor het sociaal contact.

Een luxe caravan als mantelzorgwoning is daarom een geweldige oplossing. Caravans Ronny heeft een interessant aanbod speciale mantelzorgwoningen. Helemaal op maat van je ouder(s) en jouw gezin!

Stacaravan of chalet als bijwoning?

Wat zijn de voordelen?

De kosten zijn laag en de levertijd is snel. Bovendien kunnen uw ouders in hun eigen sociale omgeving blijven wonen of ze verplaatsen zich dichter bij hun naaste familie.  Dan is zorg altijd om de hoek. Wij kunnen jullie mantelzorgwoning geheel naar wens inrichten. We houden rekening met extra brede deuren, maken alles drempelvrij en kunnen bijvoorbeeld een speciale keuken met verlaagd aanrechtblad (voor bijvoorbeeld rolstoelvriendelijkheid), een speciale douche en toilet alsook een bordes met oprijplaten leveren.

Doordat de vraag naar dergelijke mantelzorgwoningen in België en Nederland groter en groter wordt heeft Caravans Ronny zich daarin gespecialiseerd. Dankzij onze aanbod grote (luxe) caravans vind je zeker een extra woonunit die volledig aan je wensen voldoet.

U kunt er dus voor kiezen om een stacaravan of mobiele chalet op uw erf te plaatsen als mantelzorgwoning voor uw naasten. Dit is erkende mantelzorg op maat.

En deze units zijn altijd gelijkvloers en hebben geen gevaarlijke trappen.

Kan je zomaar een stacaravan op je erf plaatsen voor mantelzorg?

Het plaatsen van een mobiele unit in uw tuin wilt u natuurlijk zo correct mogelijk binnen het wettelijk kader doen. Gezien het hier om mantelzorg gaat en omdat de units ten alle tijde verplaatsbaar zijn, geeft dit normaal gezien geen problemen.  Toch raden wij u aan om dit bij uw gemeente duidelijk na te vragen of aan te geven zodat er nadien geen onvoorziene probleem ontstaan. 

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken en de mogelijkheden met u te bespreken.

 

Welke caravans lenen zich het best als mantelzorgwoning? 

We begeleiden jullie uiteraard van A tot Z. Zoek je een één- of tweepersoonswoning? Wat is de fysieke toestand van de toekomstige bewoner? Welke ruimte is er beschikbaar op het erf. Zijn er specifieke noden en wensen? Eens we daar samen antwoorden voor hebben gevonden, stellen wij jullie en aantal geschikte oplossingen voor die je kan komen bekijken en ervaren.

 

Caravans Te Koop

Op zoek naar een betaalbare en kwalitatieve (sta)caravan? Caravans Ronny werd in het leven geroepen in 1992. Zaakvoerder, Ronald Willems, zat toen al 20 jaar in het vak. Zijn 40 jaren beroepservaring, passie voor zijn vak en kwalitatieve stock zijn UW garantie voor een stacaravan die aan al uw wensen voldoet.

Contacteer Ons

Turnhoutsebaan 432
2970 Schilde
Tel: 03.384.22.05
Gsm: 0475.36.07.14
 

Facebook