Caravans te koop sinds 1992

Een caravan kopen doe je bij een specialist!

Caravans Ronny werd in het leven geroepen in 1992.  Zaakvoerder, Ronald Willems, zat toen echter al 20 jaar in het vak. Met zijn meer dan 40 jaren beroepservaringpassie voor zijn vak en kwalitatieve stock staat hij dus garant voor een stacaravan die aan al uw wensen voldoet.

Wij zijn gespecialiseerd in jonge occasie stacaravans, van diverse topmerken zoals Atlas, Cosalt, Willerby, BK, ... en dit in alle prijsklassen, maten en afwerkingen! Deze worden allen door ons geleverd en geplaatst doorheen de hele BeNeLux!

Daarenboven is de levering en plaatsing van bij ons aangekochte caravans inbegrepen in de overeengekomen prijs.

Alle stacaravans worden voor de levering, in aanwezigheid van de koper, grondig uitgetest, zodat deze de zekerheid heeft dat onder andere de water-, gas- en elektriciteitstoevoer functioneren zoals het hoort. 

Wij bieden ook een sterke Service Na Verkoop! (Garantie op technische uitrusting, advies, etc.)

Informeer vrijblijvend of kom eens langs.

Voor het transport van uw caravan kan u een beroep doen op onze vaste partner Transcaravan.

 

 

Caravans Te Koop

Op zoek naar een betaalbare en kwalitatieve (sta)caravan? Caravans Ronny werd in het leven geroepen in 1992. Zaakvoerder, Ronald Willems, zat toen al 20 jaar in het vak. Zijn 40 jaren beroepservaring, passie voor zijn vak en kwalitatieve stock zijn UW garantie voor een stacaravan die aan al uw wensen voldoet.

Contacteer Ons

Turnhoutsebaan 432
2970 Schilde
Tel: 03.384.22.05
Gsm: 0475.36.07.14
 

Facebook